FAQ

pogosto zastavljena vprašanja

Kdaj dobiva POROČNE FOTOGRAFIJE?

kako rezervirava svoj termin?

Prvih nekaj fotografij vama pošljem že naslednji dan po poroki, ostale poročne fotografije pa dobita najkasneje v roku 60 dni po fotografiranju. Predporočne fotografije dobita v roku 7-14 dni po fotografiranju v zasebni spletni galeriji.

Za rezervacijo termina je potrebno vplačilo are 300€ ter podpis Pogodbe o fotografiranju. Preostanek plačila se poravna do dneva dogodka.

Koliko časa vnaprej te je potrebno rezervirati?

Se lahko srečamo pred rezervacijo?

Seveda, dobro je da se pred rezervacijo ob kavici srečamo, spoznamo in pogovorimo. Če sestanek v živo ni mogoč, se lahko
slišimo tudi preko video klica.

Kdor prvi pride, prvi melje. Prej kot me kontaktirata, več možnosti je da je vajin termin še prost. Svetujem vama, da me kontaktirata takoj ko imata svoj termin. Veliko parov me rezervira za leto dni ali dlje vnaprej.

Kaj je predporočno fotografiranje?

Imaš v ponudbi tudi poročne knjige?

Predporočno fotografiranje je odlična priložnost da spoznata moj način fotografiranja. Poleg čudovitih fotografij na izbrani lokaciji bosta dobila kar nekaj izkušenj pred objektivom, na sami poroki pa bo lažje saj bomo že "stari znanci".

Sevedam v ponudbi imam profesionalno izdelane poročne knjige različnih materijalov in velikosti, prav tako pa tudi manjše knjige - replike za starše in priče. Svojo knjigo lahko naročita tudi po poroki,

ali ponujaš video storitve?

si pripravljen fotografirati najino poroko v tujini?

Z veseljem! Zelo rad potujem, tako da kjerkoli že se nameravata poročiti, nikakor ne recita "da" brez mene.

Fokusiram se profesionalno samo na fotografijo, seveda pa vama z veseljem priporočam kakšnega odličnega snemalca s katerim sem že sodeloval.

Imata še kakšno vprašanje?

Brez zadržkov mi lahko pišeta, Vesel bom vajinega sporočila in odgovoril vama bom v najkrajšem možnem času.

pišita mi