Sem Goran,

in sem poročni fotograf. Zelo rad potujem, spoznavam nove kraje in ljudi. Ravno zato me poročna fotrografija privlači, saj združuje tako potovanje kot delo.

Moj pristop k fotografiji je dokumentaren, dogodke beležim kot si sledijo, na način, da me morda ne bosta niti opazila. Na obrazih nenehno iščem spontanost, čustva, veselje in toplino. Celotno dogajanje skušam sestaviti v poročno zgodbo, ki bo vama v veselje in meni v ponos. Vajin dan želim ujeti v fotografije, ki vaju bodo znova in znova popeljale nazaj v vse krasne trenutke vajinega velikega dne.

Toliko zaenkrat o meni, sedaj bi pa rad ob skodelici kave slišal nekaj več o vajinem dnevu - z željo da skupaj ustvarimo nekaj čudovitega in večnega.

"Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory."

Theodor Seuss Geisel

Lepe besede

"Dragi Goran, hvala za to enkratno in nepozabno doživetje ujeto v večne spomine. Dva sramežljivčka in amaterja pred fotografsko lečo si spremenil v par iz pravljice. S tvojimi zamislimi, sproščenostjo in pozitivno energijo, ki jo oddajaš, odženeš živčke in prikličeš nasmeh in edinstvenost, ki jo vsak skriva v sebi. Poleg tega v vsakem vidiš nekaj posebnega in to izkoristiš, rezultat pa so tvoje enkratne fotografije. Veselim se prihodnjih priložnosti, ko bomo lahko sodelovali📷"

Zala & Peter

par

Damjana & Boštjan

"Goran, najlepša hvala za ves trud! V veselje nama je bilo sodelovati s tabo! Hvala za prelepe fotografije, korekten, profesionalni odnos, hitro odzivnost in tvojo prilagodljivost. Kljub oddaljenosti smo vse izpeljali brez problemov. Če bi se še enkrat odločala v poplavi fotografov, ne bi želela nobenega drugega.

Priporočam kot fotografa, ki je spontan, poln idej, prilagodljiv, upošteva želje, vidi detajle in jih tudi ujame v objektiv."

poročni par

Amitha & Rishab

"It was an awesome and wonderful experience working with Goran. His photography skills were superb and he was very professional. We were thoroughly impressed with his approach and commitment towards his work. He was very open and adjusting as per our requirements and wishes. What we loved most about him was his professional and creative approach towards customer satisfaction. He was very prompt with his replies and delivered the photos well within his committed timeline. We definitely recommend Goran and would love to work with him again in the future!"

par v new yorku

"Wow is what we said when we saw the final pictures. Goran is great person, very professional, flexible and kind. He knows well how to deal with international couple, so we are recommending him to all our friends abroad."

Katarina & Rio

poročni par

Lidija & Bojan

"24.8.2019 - dan, ko sva s partnerjem postala mož in žena, dan kateri nama bo za vedno ostal v najlepšem spominu, poleg rojstva najinega že 8 letnega sina Maja. Dan na katerega sva čakala dolgih 9 let in verjemite splačalo se je. Zakaj? Zaradi takih ljudi, kot je Goran. Ko sva iskala fotografa, kateri bi ovekovečil ta poseben dan, sva naletela na še pa še fotografov. Še sreča, da sem bila včlanjena v skupino, na temo poroka, kjer sem zasledila Goran Ivkovic Photography📷pa sem malo poguglala in glej ga zlomka, ta tip res obvlada, slike katere je imel na spletni strani so me prepričale. Zakaj? Ker je ujel tisto, kar si vsak par želi (medsebojno ljubezen). Z možem sva se odločila, da bo on tisti TA PRAVI. Pred samo poroko, sva še imela predporočno fotografiranje, takrat smo se tudi v živo spoznali. V hipu smo se ujeli in dve uri sta minili v trenutku. Bila sva sproščena in z Goranovo pomočjo so bile slike vrhunske. Vedela sem, da bodo najine slike s poroke svetovne in tudi so. Moževa poročna priča je bil nad Goranom navdušen. " kje sta dobila tega fotografa?" ta tip obvlada, poglejte mojo hišo kako lepo pride do izraza, še ta grda roža je prekrasna", je izjavil. Ta dan je bil popoln tudi zarad Gorana, ker je ovekovečil lepoto poroke, lepoto nas vseh. Zato Goran, hvala ti iz srca, polepšal si nama dan in vsekakor pustil lep spomin ter pečat na prav poseben dan. 📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷📷"

poročni par

SE DOBIMO NA KAVI?

KOMAJ ČAKAM DA SE SLIŠIMO

IN SE SPOZNAMO.